Selecteer een pagina

Nieuw binnen gekomen is de Live CD van The Story Tellers! Onderstaand is de tekst passend bij de voorstelling die momenteel te zien is in theaters door het hele land. Een aanrader!

The Story Tellers gaan het vak van singer-songwriter uitdiepen en vertellen het verhaal achter de nummers die veel hebben los gemaakt in de wereld. De teksten zijn soms politiek getint maar altijd puur en uit het leven gegrepen.

Het publiek kan gaan luisteren naar teksten en muziek van wereldberoemde singer-songwriters als o.a. Leonard Cohen, Don Mclean, Neil Young, Sting, Don Henley, Crosby, Stills & Nash, Simon and Garfunkel, Lennon & McCartney en vrouwelijke namen als Joni Mitchel en Stevie Nicks. Ook protestzangers als Bob Dylan, Boudewijn de Groot en Janis Joplin én de nieuwe generatie met Ed Sheeran komen aan bod.

The Story Tellers brengen intieme muziek, prachtige verhalen en sfeervolle beelden! Met o.a. Syb van der Ploeg, Dilana (USA), Maarten Peters, L’dia on bass en Hubert Heeringa.

Kijk voor meer informatie over de voorstelling op de Facebookpagina van The Story Tellers. De cd bestel je gemakkelijk via de webshop!